Blog - Cum să facem backup la Samsung S5610?

Cum să facem backup la Samsung S5610?

2014-08-27

Deci sunt un bou.
Azi a fost a nu știu câta oară când am atacat problema. Aveam în jur de 300 de SMS-uri importante (conversații cu o soră geamănă din Moldova, născută de altă mamă și cu întârziere de câțiva ani...altfel, suntem gemeni). Nu mai era loc în memorie și la opțiunile mesajelor nu găseam nimic de genul "Send to card" sau "Send via Bluetooth". Am instalat Kies de la Samsung. Dar nici tâmpenia aia nu oferea această posibilitate. Nu-mi venea să cred. Apoi instalez Kies 3. Necompatibil. Pfoaa! Încerc incredibilul: Samsung PC Studio. Necompatibil.
Zilele trecute am încrecat să-mi îndeplinesc dorința cu ajutorul softului gnokii din Linux. Necompatibil. Am zis: "gata, mă duc la un expert. eu oricum nu le am cu telefoanele." Noroc că am uitat să trec pe la el. În seara asta îmi vine o idee genială: îi trimit mesaj lu' aliena. Speram ca ea să aibă SMS-urile. Răspunsul ei: "A. Îmi pare rău să te anunț...dar. nu.". Uff! Google, hai încoa'!
Am găsit ceva mini tutorial. Nici primul pas nu l-am putut efectua pentru că nu exista acea opțiune în meniul telefonului. Damn!
Soluția era așa de siiiimplă (boule!). Începusem să navighez prin tot meniul și am dat de: Settings ---> Backup Manager ---> Backup ---> Messages. Atât! Împușcați-mă!