2016 - Anul creșterii și scăderii

2016-02-29

2016 se promite a fi un an interesant cu provocări noi. Vreau să cresc în materie de finanțe, experiență, sport și drumeții. Vreau să scad în materie de consum de energie. Nu mai avem timp de poluat. Fiecare trebuie să-și facă partea pentru că nu vine Superman să ne salveze de noi înșine.
Highlight-ul anului va fi, cel mai probabil, intrarea într-un domeniu foarte interesant și care mă pasionează de aproape două decenii. Deocamdată nu divulg amănunte.
În curând voi începe vânzarea de produse IT și către persoane fizice. Motivul este necesitatea de a crește mai repede. Dacă mă mișc încet, mă vor înghiți impozitele și cheltuielile.
Olt Expedition rămâne în continuare un obiectiv foarte important. Anul acesta trebuie să ajung măcar până la Slatina.
Grădinărit. Caut teren mic unde bunăvoința părintească nu interferează cu felul în care îmi place să mă ocup de grădină, plante și aranjarea acestora.
Reducerea consumului de energie electrică și a consumului de gaz. Pentru gaz am planuri mai interesante care ar reduce consumul la jumătate pe timp de vară dar mă tem că nu voi avea aprobările necesare. Dacă nu aș avea serverul și acvariile, mi-aș putea propune scăderea facturii de electricitate sub 50 de lei pe lună.